top of page
Inschrijven vegetarische BBQ Aroma's Gent

De jaarlijkse zomerpauze van onze kookavonden wordt dit jaar onderbroken door een tweede editie van de vegetarische Aroma's vzw barbecue! Op zaterdag 20 juli kijken we met plezier terug op een geslaagd derde jaar van Aroma's vzw. Wij verzorgen het goed weer (onder voorbehoud), heerlijke vegetarische gerechten op én naast de barbecue, frisse en warme drankjes en uiteraard de gekende Aroma's sfeer en gezelligheid. Inschrijven is verplicht, want ook tijdens de barbecue strijden we tegen voedselverspilling!

Praktische info:
 

  • Locatie: LDC De Regenboog Gent (Lucas de Heerestraat 83, dichtbij campus Ledeganck, Plantentuin, GUM)

  • Tijdstip: Welkom vanaf 12u! Einduur mikken we op 17u.

  • Prijs (exclusief drank): €10 standaardtarief, €6 tot en met 12 jaar. Voor sociaal tarief neem contact op met aromasvzw@gmail.com

  • Menu: Alle gerechten zijn vegetarisch, voor specifieke wensen of allergenen, neem contact op met aromasvzw@gmail.com

Inschrijvingen zijn beperkt, maar plek genoeg om vrienden en familie mee te nemen!

Inschrijving pas bevestigd na betaling.

Inschrijven kookavonden Aroma's Gent

Hoooorah!! Na een fantastisch tweede jaar zet Aroma's de vuren weer warm. Vanaf begin februari worden elke maandag, dinsdag én woensdag de messen weer geslepen, de borden warm gemaakt en de toastjes opnieuw heerlijk krokant gebakken. 

Vergezel ons terwijl de natuur weer begint te bloeien en de temperaturen stijgen tijdens de overgang van winter naar lente! Elke maandag in VIERNULVIER (gebouw De Vooruit), elke dinsdag in Kaffie is Kaffie (Gentbrugge) en elke woensdag in LDC De Regenboog (Stationsbuurt-Noord).

bottom of page