top of page

Onze droom

Gezellig sociaal, duurzaam en lokaal

In onze dromen hebben we een werking op verschillende locaties in het land waarbij ouderen en studenten elke week kunnen uitkijken naar de verschillende kookmomenten. Naast het verbinden van jong en oud zoals olie en ei in een geslaagde mayonaise, hopen we door een toenemende schaal een grote positieve impact te hebben in de strijd tegen voedselverspilling en werken we mee aan een duurzamere voedingsindustrie door de lokale ketens te steunen.

 

Onze missie is het realiseren van onze droom. We maken een eind aan eenzaamheid door mensen samen te brengen in een gezellige omgeving tijdens onze kookavonden. Via een netwerk aan vrijwilligers en deelnemers creëren we connecties en vriendschappen in eenzelfde én verschillende leeftijdsgroepen. Met behulp van talloze andere organisaties en verenigingen hebben we ondertussen bijna 50 succesvolle kookavonden georganiseerd en zitten we stevig gevestigd in het Gentse. 

Ons initiatief steunt op de samenwerking tussen organisaties en mensen. Wij zijn dus altijd op zoek naar personen die samen met ons willen dromen én een sociale impact willen realiseren. Via de vrijwilligerspagina kan je ons team komen versterken. Via het contactformulier is elke andere opmerking, vraag of feedback welkom.

Onze missie

Dromen in de realiteit

PXL_20211103_182716109.MP.jpg
bottom of page