top of page

Aroma's vzw zoekt vrijwilligers!

Aroma's vzw zit ondertussen in twee locaties en daar zal het zeker niet bij blijven! Om een goede werking te garanderen, zoeken we enthousiaste mensen met het hart op de juiste plek, die samen Aroma's mee helpen groeien. Momenteel zoeken we mensen die maandagavonden en/of dinsdagavonden tijdens het semester (februari-mei & september-december) de kookavonden in VIERNULVIER en Kaffie is Kaffie mee begeleiden. Concreet betekent dit:

 

  • Ingrediënten ophalen bij onze partners Let's Save Food of De Wassende Maan.

  • Nadenken over een gerecht voor de kookavond.

  • Aanwezig zijn op de kookavond en zorgen dat alles goed verloopt. Er zullen altijd nog vrijwilligers aanwezig zijn, dus je staat er nooit alleen voor!

  • We verdelen het werk, dus je kan zelf bepalen welke dagen je wil meehelpen.

In ruil kom je terecht in een fantastische groep mensen, zowel de mensen achter Aroma's, onze partners als de deelnemers, leer je hoe een vzw draait en opereert, leer je elke week interessante mensen kennen én scoor je heel veel goede karmapunten door samen met ons de missie van Aroma's te realiseren en groot te maken. Elk semester doen we teambuildings met alle vrijwilligers!

Interesse of vragen? Neem gerust (vrijblijvend) contact op. Ben je student in een andere stad of denk je dat je Aroma's vzw op een andere manier kan helpen, laat dit ook gerust weten!

_edited_edited.jpg
Bedankt! Wij hebben je bericht ontvangen!
bottom of page